Lønn- og personaladministrasjon

God håndtering av lønn og personaladministrasjon er helt avgjørende i alle virksomheter som har ansatte. Som arbeidsgiver er dine medarbeidere din viktigste ressurs. Det er derfor viktig å ta vare på menneskene i bedriften og sørge for at de får nødvendig oppfølging og riktig lønn til avtalt tid.

Vi har mye erfaring med å ta hånd om lønn og personaladministrasjon for våre kunder. Enten du vil sette bort funksjonene i sin helhet eller trenger noen som kan steppe inn på kort varsel ved behov, har vi løsningene du trenger.

Det lønner seg å sette bort lønnsfunksjonen

Ved å overlate lønn- og personaladministrasjonen til oss sikrer du rett oppfølging av dine ansatte. Du kan være sikker på at dine ansatte får rett lønn til rett tid, og at all rapportering til myndighetene skjer innenfor fristene. Samtidig sparer du tid og kostnader, og du slipper å bruke ressurser på å holde deg oppdatert på lover og regler. Regelverket rundt lønn kan være komplisert for dem som ikke jobber med det til daglig. Derfor er det tryggeste alltid å sette bort lønnskjøringen til regnskapsføreren din.

Lønn er kanskje den aller letteste funksjonen for en regnskapsfører å ta over. Regelverket for lønn er det samme for alle bedrifter, og man trenger i utgangspunktet ingen kjennskap til bedriften for å gå inn og kjøre lønn på deres vegne. Du velger selv hvor mye du ønsker å gjøre og hvor mye du setter bort til oss. Uansett hva du velger vil du få bedre kontroll og et bedre system for å treffe de rette beslutningene.

Våre dyktige medarbeidere kan bistå med:

  • Lønnskjøring i henhold til avtale
  • Rapportering til myndighetene
  • Riktig anvendelse av tariffer
  • Håndtering av OTP (Obligatorisk tjenestepensjon)
  • Ansettelseskontrakter
  • Bistand ved oppfølging av sykemeldte
  • Ferie og fraværsregistrering
  • Søknader om refusjon ved fravær
  • Sykepengehåndtering mot NAV
  • Reiseregninger og utlegg

Vi hjelper deg med valg av lønnssystem

Et effektivt lønnssystem forenkler prosessene i virksomheten din. Mot slutten av 2022 vil de fleste serverbaserte lønnssystemer fases ut, slik at de som ikke allerede har gjort det nå vil bli nødt til å flytte lønnssystemet opp i skyen. Det er det mange fordeler med. Blant annet blir det enklere å registrere timer, utlegg, ferie- og sykedager og annet, samtidig som alle arbeidstakere til enhver tid kan holde seg oppdatert på informasjon relatert til deres stilling. Hvis din bedrift er på utkikk etter et nytt lønnssystem, kan vi hjelpe dere med valget. Uansett bransje eller størrelse på bedriften finner vi løsningene dere trenger.

Ønsker du å vite mer om våre lønn- og personaltjenester?

Vi skreddersyr løsninger for deg og din bedrift. Fyll inn kontaktinformasjon i skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Scroll til toppen