Vil du bli en del av Trondheims beste regnskapsmiljø?

Vil du bli en del av Trondheims beste regnskapsmiljø?

Ved årsskifte slo SpareBank 1 Regnskapshuset Nordvest seg sammen med Trio Regnskap og etablerte SpareBank 1 Økonomipartner Nordmøre. Vi er lokalisert i 8 avdelinger fra Eide i sør til Trondheim i nord. Hver eneste dag utgjør våre 80 dyktige medarbeidere en viktig forskjell for våre kunder. I årene som kommer skal vi bli enda større, bedre og flere – og vi jakter nå flinke medarbeidere som vil være med på reisen.

Vil du bli en del av Trondheims beste regnskapsmiljø?

Regnskapsbransjen er i sterk utvikling og vi ønsker nå fremoverlente og resultatorienterte kolleger med på laget! Morgendagens regnskap dreier seg i stor grad om digitale, gode og bærekraftige løsninger. SpareBank 1 Økonomipartner Nordmøre skal i tillegg til tung faglig kompetanse være i front på disse områdene. Vi ser nå etter deg som vil være med og gjøre en forskjell for våre kunder til vår avdeling i Trondheim. Du vil jobbe i team med andre for å sørge for både å opprettholde og utvikle selskapets høye leveransenivå. 

Aktuelle arbeidsoppgaver:

• Regnskapsleveranser
• Økonomisk rådgivning
• Kunnskapsdeling
• Ansvar for egen portefølje


Kvalifikasjoner:

• Høyere utdanning innen økonomi, finans eller lignende fagområder, men lengre erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
• Kunnskap om ulike ERP-system
• Innehar du autorisasjon som regnskapsfører vil dette være et pluss, men er ikke et krav. Vi legger gjerne til rette for at du tar autorisasjonen hos oss


Vi ser etter deg med:

• God forretningsforståelse
• Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
• Evne til å tenke nytt både internt og sammen med kundene


Vi har et dynamisk arbeidsmiljø med medarbeidere i alle aldre. Dette er noe vi anser som viktig for å skape et godt faglig og sosialt miljø. Sammen med et godt arbeidsmiljø setter vi også faglig utvikling i sentrum, hvor forbedring og utvikling er nøkkelord.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Sparebank 1 Økonomipartner Nordmøre er din økonomipartner på Nordmøre og i Trøndelag. Vi er totalleverandør av tjenester innen forretnings- og landbruksregnskap, lønn/HR og rådgiving. Med høy faglig kompetanse og et fokus på god kommunikasjon hjelper vi deg med å øke lønnsomheten og nå dine mål.

SpareBank 1 Økonomipartner avd.Trondheim holder til på Tiller. Vi har kunder i alle bransjer, og tilbyr tjenester innenfor regnskap, lønn og rådgivning. Våre tjenester er tilpasset deg som kunde, slik at du får akkurat det du trenger. Med tett oppfølging, kunnskap og gode verktøy vil vi gjerne hjelpe deg med å nå dine mål!

 

Ta kontakt med Jostein Kvendset, Viseadm.direktør/Leder strategi og forretningsutvikling.

Telefon 901 13 296

 

Del

Scroll til toppen